|
•
|
|
|
Apr 11, 2006 | 22:05 |
|
|
הסיפור שלי....מאת אייל סבג, מנהל פורום מודעות עצמית :
"זה התחיל ב- 19/03/73, 25 שעות ממושכות של צירי לידה אשר נראו כנצח, הובילו את הרופא המיילד לבחור באופציה הלא נכונה והפחות מקצועית. מלקחיים מאיימות ו"שליפה" כאובה של העובר מרחם אמו - הותירו אותי עם שיתוק מוחין (cp) בעל 100% נכות. חוסר החמצן שהועד להגיע אל המוח פגע אף הוא במס' מערכות כגון הדיבור והיציבות בהליכה.
אבל אף אחד מן הרופאים ולו גם ה"מומחה" שבהם, לא העלה על דעתו ש"הנכה" הזה עוד יגרום להם לפתוח את ספרי הרפואה, לעיין בהם שוב ושוב ולהיחבט בשאלה : "היכן טעינו ?" . ימים יחלפו ואותו "מוגבל" יוכיח לאותם חלוצי הרפואה, שבעזרת המון כוח רצון, אופטימיות מדהימה, אמונה וטיפוח מודעות עצמית, בעזרת כל אלו יחד, ניתן להפוך 100% נכות ל- 5% בלבד."
(מתוך ההרצאה "לטרוף את החיים ב- 48.95 ₪".)
שלום רב,
עד לפני תשע שנים בערך, הייתי בחור מפוחד, תלותי, חסר ביטחון, עצוב, חסר זהות, בעל כעס רב כלפי האל שלמעלה, ובעיקר קורבן לרשלנות רפואית שגרמה לנכות חמורה עם לידתי. לגלוג הילדים בגן ובבית הספר היסודי, האצבע המושטת, הכינויים שהדביקו לי, כל אלו גרמו לחסכים ולהשלכות שליליות אשר הביאו לנכות פסיכולוגית שעם הזמן הפכה חלק מעולמי.
חוסר היכולת שלי להשתתף במשחקי ההפסקות כגון : כדורגל, כדורסל, תופסת, וכו'...כל אלו רק העצימו את תחושת העצב והבדידות שאפיינה את יומי באותם זמנים.
לימים מאוחרים, כאשר לכל חבריי כבר יש בת זוג, חיבוק, נשיקה, יחסי מין, ימי אהבה בצמח, טיולי זוגות בארץ, ועוד דברים טובים אחרים שנער מתבגר חווה, כל אלו לא היו מוכרים לי עקב הנכות הפיסית המאיימת. לצה"ל היה נורא קל לנפנף לי עם תעודת הפטור מאחר ובאותה תקופה המודעות לגיוס אנשים בעלי מגבלה היתה בשפל, וכך בעצם הפכתי להיות קורבן לפחדים, לרחמים העצמיים, ולתפיסת עולם צרה אשר כלאה אותי כאסיר בבית הכלא שיצרתי לעצמי.
ביום סתיו אחד, בעיצומו של יריד ספרים, עיניי נתקלו בספר אחד אשר קרץ לי במיוחד. אחר ששה עמודי קריאה בלבד, הספר עף לארון בבעיטה מאחר וסירבתי לקבל את השטויות שעליהם דיבר המחבר. ממש כמו שהוא עף לארון, כך גם הוא חזר מהארון, עף לארון שוב, וחוזר חלילה עד שהוא נקרא במלואו. עם הזמן, כאשר אימצתי לעצמי את השיטות וההוכחות הבדוקות שהוזכרו בו, ולאחר שהתחלתי לאמין שאני ראוי למחר טוב יותר, הפך הספר לתהילים האישי שלי. מחירו אגב היה בזמנו 48.95 ₪, ושמו..."כוחו של תת המודע" מאת ג'וזף מרפי.
7 חודשים לאחר מכן, כבר הייתי על מטוס לדרום אפריקה, למבחן האמיתי של חיי, מבחן בו בחנתי את עצמי עד כמה רחוק אני יכול להגיע עם מוגבלותי ועד כמה גדול יהיה הניצחון עליה. בנג'י, סנפלינג, ראפטינג, טראקים בג'ונגלים סבוכים, מרחבים עצומים וחופש בצבע ירוק, כל אלו גרמו לי להבין עד כמה קטן המרחק בין הפחד לתעוזה. ישנו רגע מיוחד שנחרט בזיכרוני ובו אני יושב על הר השולחן (קייפ טאון) לאחר כמה שעות צעידה ממושכות, מביט על הנוף המרהיב שמולי, ומבין שאי שם בתוך הראש ישנו סוויץ' קטן שהיה אצלי עד אותו טיול במצב של off ועם סיבוב קטנטן בלבד העברתי אותו להעבירו למצב של on תמידי. באותו יום היה לי ברור שיום המחר כבר לא יהיה כיום האתמול.
עם שובי לארץ עברתי לאילת, למקום הכי רחוק בו אוכל לשמר את ניצחון הרוח על הגוף ואף להמשיך לטפח ולמהול מודעות אישית בחיי. מהר מאוד מצאתי עבודה, שכרתי דירה, רכשתי חברים, העשרתי את עולמי בדברים חומריים ורוחניים, התחלתי לנהל מערכות יחסים (מה שהיה עד אז בגדר חלום), רכשתי את בית חלומותיי, הוצאתי לאור תחביב ישן שהיה עצור בתוכי שנים (די.ג'יי באירועים פרטיים ובחופים קסומים, כאן, מול הרי אדום), וכאשר הבנתי שאין כאן מקריות, כאשר הבנתי שמה שקרה, קורה ומן הסתם עוד יקרה לי – קשור במודעות עצמית גבוהה, בדפוס חשיבה אחר, בכוח רצון, באמונה, באופטימיות, ובדרך חיים – התחלתי להרצות מול כנסים גדולים, להנחיל את תעצומות הנפש לרבים וטובים, ולהפוך "נכות" למפעל חיים.
רבים מאתנו היו רוצים המחאה עליה תהיה מצוינת המילה "הצלחה" ... רבים אחרים היו רוצים "אושר" , "זוגיות", "קריירה" וכו' ... אך בחיים כמו בחיים אין המחאות מסוג זה, ואפילו אם היו - הכיסוי שלהם היה מוטל בספק.
אל תהיו שבויים בעברכם, הפסיקו להאמין כי גורלכם נקבע מראש, הפסיקו להיות קורבן, הפסיקו עם הרחמים העצמיים, קחו אחריות על החיים שלכם, טפחו מודעות אישית ואמצו אותה כדרך חיים, אם אני הצלחתי להפוך נכות למפעל חיים, גם אתם יכולים להגשים את החלומות היותר גדולים שלכם, אחרי הכל, זה הכל בראש או כמו שאמרה לואיז ל. היי "חוויותינו הם רק תוצאות חיצוניות של מחשבות פנימיות..."
הנכם מוזמנים לשתף, להגיב, לחוות דעה, לשאול, ולקחת חלק פעיל בפורום שפתחנו עבורכם.
בברכת אור, אהבה, ואושר לכולם,
אייל סבג, מנהל הפורום.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 24, 2006 | 20:49 |
|
|
אני ממש שמחה בשבילך שהצלחת להשיג כל כך הרבה הלוואי והיה לי את הכח שיש לך אני בת 32 לפני 6 שנים גילו לי מחלה שנקראת סקלרודרמה ומאז חיי השתנו לגמרי אני לא הרבה במילים אבל כל השמחה והאנרגיה שלי הלכה לאיבוד
קראתי כל כך הרבה על המחלה ואין לה שום טיפול התרופות שלי עולות כל כך הרבה כסף שאני לא מצליחה לממן אותם ואז המצב שלי מתרדר פניתי לכל כך הרבה עמותות ואנשים אבל לצערי אף אחד לא יכל לעזור לי כרגע אני במצב שרק הולך ומחמיר והמצב הכלכלי של משפחתי כל כך רע שעוד מעט בעל הבית שלנו יזרוק אותנו לרחוב אני מרגישה כל כך מתוסכלת שלפעמים בא לי פשוט למות אני לא יודעת מה יהיה והפחד הגדול שלי הוא לא עלי אלה על הורי שישארו בלי קורת גג וזה כל כך קרוב שאני משתגעת מזה
אני קראתי את כוחו של התת מודע ועוד ספרים אחרים באותו סיגנון אבל לצערי הרב אני לא חושב שזה עובד על כל אחד במצב כמו שלי אין לי שום דרך לשנות או לשפר את המצב הבריאות שלי מתדרדרת באותה מהירות שהמצב הכלכלי ואני לא רואה מנוס מזה אני מרגישה שמנה ומכוערת הקורטיזונים רק מנפחים אותי והתרופות שכן יכולות לעזור עולות הון תועפות ,אני חולמת להיות בריאה ורזה אבל זה בגדר פנטזיה .
שמחתי לקרוא את הסיפור שלך זה נתן לי תחושה טובה ישר כח ותמשיך להגשים חלומות .
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 24, 2006 | 21:36 |
|
|
ברוכה הבאה לבית החם שלנו
תרשי לי לשלוח לך חיבוק חם מכאן
אני לפני כשנה ומשהו חליתי במחלה בשם פיברומיאלגיה כמוך כמוני חשתי שאין סיבה לחיות ( תוכלי לקרוא במי אנחנו לקראת הסוף )
אין תרופה אין מנוס לסבל כאבים אין סופיים פתאום כל חיי פסקו לא יכולה ללכת לישון הקאות אין סופיות כאבי בטן
אי לכך פניתי לכיוונים אחרים ברגע שהרפואה הקונבנציונלית לא יכלה לעזור לי חיפשתי מי כן יכול לעזור לי
אבל דבר ראשון שאנו צריכים לומר לעצמנו אני יעזור לעצמי
ברגע שתאמרי זאת הכל יראה אחרת
אז ככה ראשית לאחר שנגמר לי הכסף כן כן בסוף הוא נגמר חיפשתי באינטרנט אנשים שמוכנים לטפל בי בכל מינ י דרכים ללא תשלום היה לי קשה אבל אפשרי
הכרתי אנשים מדהימים שעזרו לי לקום צעד אחר צעד
התחלתי להשתמש במוצרי טבע ולא יכולתי לממן לכן הרעיון עלה לנסות למכור באתר ובכך לממן
אני מרגישה עדיין לא טוב אבל יותר טוב מבעבר בהרבה אני נפשית מחוזקת יותר ההתעסקות והניסיון לעזור לעצמי ולא לשקוע ברחמים כל היום עוזרים לי לצמוח ולרצות לחיות עם מה שיש ולא נגד
אני בטוחה שאת יכולה לעזור לעצמך
בואי נתחיל מעכשיו
את אומרת לעצמך מעכשיו אני אחרת מעכשיו אני עוזרת לעצמי
מרפאה לבריאות הנפש טיפולים חינם בפסיכולוגיה ועוד ועוד
ברגע שתאמרי זאת לעצמך נוכל להמשיך הלאה
מאמינה בכוחך ויודעת שתוכלי לשפר את חייך כמו שאני מנסה חיינו בידינו
שולחת לך מכאן חיבוק חם מחזק עם אנרגיות טובות
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 24, 2006 | 22:03 |
|
|
תודה על החיבוק אני שולחת אחד גם אלייך רציתי לספר לך שבשנתיים הראשונות של המחלה פניתי דרך האינטרנט להמון אנשים שעוסקים ברפואה האלטרנטיבית ושילמתי המון כספים וקניתי את כל הויטמינים שהם אמרו לי אבל זו הייתי אכזבה ויש המון שרלטנים בכול התחום הזה
אני כבר לא יודעת על מי לסמוך הייתי רוצה למצוא מישהו ישר ובעל נסיון במחלה שלי שבאמת יוכל להמליץ לי על טיםול נכון ואפקטיבי שיכול להעלים או לפחות לעצור את המחלה המגעילה הזו אני רוצה להתחתן אני רוצה ללדת ואני כל כך פוחדת שאני לא אצליח לעשות את זה , מרוב שאני מתוסכלת אני רק אוכלת ומשמינה והחיצוניות שלי משפיעה עלי לרעה והעניין הוא שאני לא מצליחה לעשוצת כלום בנידון
אני כל כך מקנאה באנשים שמחליטים החלטה ודובקים בה מאיפה הכח הזה מגיע ?
האם הנוני וההודיה יכולים לעזור לי ? מה את ממליצה לי לעשות ?
בעניין בריאות הנפש פניתי אליהם כדי לקבל יעוץ פסיכולוגי ללא תשלום אבל אין להם תורים רק בעוד כמה חודשים וגם הם מקבלים רק בבוקר ואני עובדת בשעות הבוקר כך שזה בעיתי .
|
|
|
|
|
|
•
|
| היי לימור סיפורך נגע לליבי
|
ayel10 |
|
|
Apr 25, 2006 | 18:14 |
|
|
אני מבינה אותך ומרגישה כאילו זו אני מלפני מס' חודשים
ההתמודדות היא קשה ואני בטוחה
אבל אין לנו דרך אחרת לבחור חוץ מלמצוא כיוון ולנסות ולטעות חלק מהבחירות שלנו יהיו מוטעות ואז נשנה את הדרך
אני ניסיתי המון טיפולים עשרות אלפי שח אפילו הגעתי עד למדינת ירדן כי אמרו לי שיש שם מישהו עם טכניקה מעולה שיעזור לי
עד שמצאתי ואני עדיין בחיפושים נוספים כל מיני דברים קטנים שיקלו עליי
מה שחשובה כאן זו ההתמדה
שלב א' להתחיל עם משהו להאמין בו ולהתמיד
בנוגע למוצרים מכיוון שמחלתך הינה כרונית ומורכבת ראשית הודייה ממש לא בשלב זה זו לא בעיתך העיקרית
לגבי הנוני הוא תוסף מדהים מחזק ויש לו סגולות מעולות לי הוא עזר אבל הוא דורש התמדה וניתן להחליפו במולטי ויטמין
בכל אופן פניתי בעזרת חבר טוב לרופאה אלטרנטיבית מעולה בהרצליה לא הבנתי היכן את מתגוררת
אני לא רוצה להמליץ לך סתם ותבזבזי את כספך כולי רצון שמצבך ישתפר
היא הסכימה בהתנדבות וקראה את מכתבך וזעקתך לעזרה לשבת וליעץ לך על כיוון חדש
את צריכה להבין אין הוקוס פוקוס אבל ישנה התמדה
במידה ואת מעוניינת היא תשוחח עימך תייעץ לגבי המוצרים שיש ברשותי מה מתאים
הבעיה שמכיוון שבעיתך כרונית ומחולקת כמו אצלי לספטומים צריך למצוא את המוקד שהכי מפריע לך ולעבור שלב שלב
אז ככה לסיכום
הנוני מעולה וגם האינטרא
אבל ...אני מאוד מאוד רוצה שתתני הזדמנות במידה ויש לך אפשרות להגיע אליה להרצליה
היא לא תגבה ממך כסף בכלל על הטיפול רק תייעץ לך מה המוצרים שיכולים לעזור תתן לך טיפים כיוונים
אנחנו כאן בשבילך וצעד אחר צעד נגיע למקום הטוב
תנסי לנטרל כעת מהעתיד הרחוק תתרכזי במחר לא חתונה לא כלום רק במחר
אשמח אם תצרי עימי קשר באימל או בטלפון בדף הבית אעביר לך את הפרטים ליצירת קשר עם הד"ר וכמובן נעדכן אותה במידה וזה מתאים לך כמובן
בואי נפתח מחר חדש ונמצא דרך לקום ולחייך
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 24, 2006 | 22:11 |
|
|
לימור היקרה (הרשיתי לעצמי להניח שזהו שמך),
נורא הצטערתי לשמוע על מחלתך וממה שהבנתי, ההתמודדות עמה מתישה, הן פיסית, הן כלכלית, והן נפשית.
בניגוד לך שקיבלת את "רוע הגזרה" בגיל מאוחר יחסית, אני נולדתי לתוך המציאות האיומה הזו ששמה cp (שיתוק מוחין). אני יכול לשער שהיית בשיא הפריחה שלך, בתקופה בה חלומות נרקמים, אהבה, קריירה, טיול, משפחה, וכו'....ובדיוק בשעה שאת נוגעת בתהילה הפרטית שלך – באה המחלה וגודעת הכל, ועל כן, ההתמודדות הנפשית קשה ומתישה פי כמה.
לצערי, לא אוכל לגעת בהרחבה באופן בו תוכלי לנסות לשפר את איכות חייך באמצעות טיפוח מודעות עצמית. אני גם מניח, ובהתאם לדברייך שניסית להרחיב ולהעשיר את החיפוש אחר אותו מזור בחומר לא מבוטל המצוי היום במקורות מידע שונים כספרים, אינטרנט, ועוד.... אך נטשת את האמונה
מאחר ואותו מזור לו ייחלת – מיאן להגיע.
השינוי בחיי אכן חל סמוך למועד בו קראתי את "כוחו של תת המודע" ומהיום בו למדתי לשלב ולטפח מודעות עצמית בחיי. אני מודה שהייתי במצב נפשי כל כך ירוד שלא האמנתי שאוכל ליצור לעצמי "מחר חדש", תמיד חיפשתי פתרונות אינסטנט אבל אותם פתרונות שבאים מהר, גם מתפוגגים מהר.
ההיי סובלנית יקירה, השינוי לא יקרה תוך יום, את צריכה לתת לעצמך צ'אנס לתהליך החדש אותו את מחדירה לחייך. הטמעת מודעות אישית גבוהה נמשלת לזרע קטנטן הנשתל באדמה, עם הזמן, בעזרת השקיה, אור, דישון וגינון, יהפוך אותו זרע לעץ בעל פירות עסיסיים. במקרה שלך, מחשבות חיוביות, אמונה חזקה, אופטימיות, כוח רצון, דמיון מודרך, והומור עצמי, הם אלו אשר יביאו את התוצאות בסופו של דבר. אל תוותרי לעצמך, התהליך ייקח זמן, אולי ימים, אולי שבועות, אולי שנים....אין לדעת, הכל תלוי ברמת אמונתך בעצמך, בהתמדה, ובשילוב דמיון מודרך בחייך.
אשמח לארח אותך באחת מהרצאותיי ואז וודאי תקבלי כלים נוספים. להפוך 100% נכות ל- 5% (מבחינה פסיכולוגית) זה לא דבר קל, אבל הוא לא בלתי אפשרי. מקווה שביום מן הימים, נשב יחד, נזכר בימים שהיו, נביט על ההווה הטוב ונאחל עתיד טוב עוד יותר.
המון אור ואופטימיות,
אייל.
|
|
|
|
|
|
°
|
| אייל תודה לך על התמיכה זה אכן עוזר
|
limorkor |
|
|
Apr 24, 2006 | 22:15 |
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 28, 2007 | 15:10 |
|
|
לכל החוויות בחיינו יש משמעות אחת והיא להוביל אותנו קדימה!
הכל אמור להתבצע מתוך פנימיות מאוזנת שרק המודעות העצמית יכולה להוביל אותנו אליה.
הפרטים של כל דרמה בחיינו אינם משנים את החוויה!!!!!
מה שמשנה את החוויה (לטוב או לרע) זה הדרך שבה אנו פונים אליה מהמקום העמוק ביותר שלנו.
עלינו להכיר את כל הדפוסים המתפעלים אותנו בחיים ולהגיב מתוך מקום מודע המחובר לאמת הפנימית שלנו בהצלחה לכולנו.
אתם/ן מוזמנים להכנס לאתר שלי ולקרוא עוד מידע בנושא.
www.gabriels.co.il
מחכה לתוגובות.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 13, 2009 | 13:40 |
|
|
דרוש לכל דבר בחיים כדי לצלוח את החיים הלולו
וגם מודעות עצמית גבוהה תורמת לא פחות.
אני רואה הרבה בעלי מקצוע שמאמצים את החוסן הנפשי כהצלחה
והמפתח להצלחה כמו יורם קראוס המטפס, שדוגל בחוסן נפשי בראשית כל.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 04, 2010 | 11:09 |
|
|
נאי חושבת שאת מאוד צודקת ובנוסף אתה צריך להיות במקום יציב ובטוח ולאורך זמן כדי להרגיש את היציבות הזאת ואת החוסן הנפשי. אם לדוגמא כל הזמן מפטרים אותך מעבודות ואתה כל הזמן טרוד ב חיפוש עבודה... זה לא מאפשר לך את ההרגעות הזאת ופיתוח חוסן נפשי.
קישור מצורף:
משרות היי טק
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 16, 2009 | 14:28 |
|
|
זה אומר שאנו יותר מודעים לעצמינו.
הפורום בעצם מדבר ונושא נושא אחד, והוא לתוספי תזונה
ומוצרים טבעיים, חשוב לשמור על תזונה נבונה וחכמה כבר
בגיל צעיר ולמנוע מחלות של המעי הגס, הלב לחץ דם ועוד.
שהמנגנון של התזונה מכיל בתוכו 90 אחוזים מהצלחתו יותר או הצלחתו פחות.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 20, 2010 | 15:24 |
|
|
לגבי מחלות של המעי הגס אפשר לעשות בדיקה לגילוי מוקדם של סרטן המעי הגס שנקראת קולונסקופיה.
זה נכון מאוד שצריך לשמור על תזונה נכונה כל החיים אבל חשוב בכל זאת כל הזמן להערוך בדיקות שגרתיות... במיוחד בגילאים מבוגרים.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 06, 2010 | 12:27 |
|
|
זה חשוב מאוד לעשות בדיקות מוקדמות כשמגיעים לגילאים בעייתיים ..
עוד מקרה בו חשוב מאוד לעשות בדיקות מוקדמות הוא למשל בוגרים ו ילדים בסיכון למחלה. כלומר מי שלאחד מבני המשפחה הקרובה היה חס ושלום מחלה ממאירה באיזור הזה אז כדאי לבצע את הבדיקה לשם גילוי מוקדם במקרה שחס וחלילה אכן יש משהו.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 13, 2010 | 12:10 |
|
|
רציתי לשאול אותך לאור מה שכתבת איך אני יכולה לדעת אם ה ילדים בסיכון או לא?
רק אם למישהו מהמשפחה יש אז הם כבר נחשבים?
או שישנם עוד גורמים מסכנים שאני לא יודעת עליהם?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 13, 2010 | 19:24 |
|
|
תזונה נכונה תוך שימוש ב תוספי תזונה, יכולה לעזור בלא מעט מקרים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 16, 2010 | 14:29 |
|
|
על מנת לשמור על בריאות השיניים צריך להתיעץ עם שיננית שתמליץ על תזונה נכונה ושמירה על היגיינת הפה
קישור מצורף:
מרפאת שיניים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 11, 2010 | 12:37 |
|
|
אבל האמת היא שלא צריך שיננית או תואר שני ברפואת שיניים כדי לדעת את הא' ב' בקטע הזה שזה כמובן להקפיד על צחצוח שיניים לפחות פעמיים ביום בצורה יסודית על כל השיניים וגם בין השיניים והחניכיים.
זה הכי הכי חשוב ואחר כך אפשר להמשיך הלאה לדברים הבאים, אבל זה באמת הא' ב'.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 11, 2010 | 13:38 |
|
|
זה נכון שכולנו יודעים את ה-א, ב של שמירה על היגיינת הפה, אבל יש גם ג,ד שבשבילם יש בעלי מקצוע
קישור מצורף:
מרפאת שיניים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 04, 2010 | 23:52 |
|
|
כל מה שכתוב לעיל נכון ומענין, אבל אסור לשכוח את החשיבות של דיאטה ותזונה נכונה לשמירה על הבריאות.
הבריאות מעל הכל ואסור לזלזל בכך.
קישור מצורף:
דיאטה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 05, 2010 | 12:51 |
|
|
זה נכון, תזונה נכונה חשובה ביותר ומסייעת גם לשמור על השיניים, אחד הדברים שהשיננית עושה זה להסביר על תזונה נכונה, מה כדאי ומה לא כדאי לאכול על מנת לשמור על בריאות השיניים
קישור מצורף:
מרפאת שיניים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 26, 2010 | 04:02 |
|
|
דיאטה היא תהליך ארוך וממושך הדורש ניהול נכון. כאשר מבקשים לרדת במשקל ומתחילים ב דיאטה כלשהי, הסיכוי לשמור על משקל תקין לאורך זמן הוא נמוך מכיוון שלא ניתן לשנות את הרגלי האכילה בצורה קיצונית לטווח הארוך.
לכן, הדרך הנכונה עבור ירידה במשקל הינה תזונה נכונה ופעילות גופנית במינון מתון אשר ניתן לשמור עליו אם אינו מפריע לאורח החיים ואינו דורש מוטיבציה רבה מדי.
קישור מצורף:
קלוריות
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 04, 2010 | 18:19 |
|
|
רפואה משלימה מאפשרת פתרונות מצוינים למגוון מקרים. אבל יש לזכור שהיא לא תחליף לרפואה מערבית או לבדיקת רופא מסודרת. היום הנושא הפך להיות מקובל ואפשר לקבל ברוב קופות החולים השתתפות מסוימת בהוצאות של טיפולים משלימים.
קישור מצורף:
רפואה אלטרנטיבית
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 04, 2010 | 18:18 |
|
|
שתל חזה משמש בניתוח הפלסטי להגדלת השד או לבנייתו מחדש (לדוגמה: לאחר כריתת שד). ישנם שלושה סוגים של שתלים עבור הגדלת חזה כאלו:
* מילוי סיליקון שיש לו מעטפת סיליקון חיצונית וממולא בתמיסת מלח נוזלית. השתלים האלו הם היחידים שמבוצעים כרגע בארצות הברית.
* מילוי סיליקון וג'ל שיש לו מעטפת סיליקון חיצונית וממולא בג'ל סיליקוני. כרגע לא מבוצעים השתלות כאלו בארצות הברית, אבל שינויים בתקנות יכולים לאפשר זאת. סוג זה של שתלים תופס בקירוב 90% מכלל ניתוחי ההשתלות ב-60 מדינות מחוץ לארצות הברית המאפשרות ניתוחים כאלו.
* שתל סיבי, הסוג השלישי והנדיר מבין השתלים.
קישור מצורף:
שתלים להגדלת חזה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 04, 2010 | 18:19 |
|
|
מידע על שיניים, צילום שיניים וחורים
כאב שיניים (לטינית: odontalgia) הוא כאב בשן או בקרבתה. ברוב המקרים כאבי שיניים נגרמים מליקויים בריאותיים בשן או בלסת, כגון עששת, מחלות חניכיים, בייחוד דלקת חניכיים נמקית (necrotizing ulcerative gingivitis), צמיחת שן בינה, שן סדוקה או שבורה, מחלה בלסת, או שורש שן חשוף. לאחר עקירת שן בינה עלול להתפתח מצב המכונה מכתשית יבשה (dry socket), המלווה בכאב עז (במיקרים רבים הכאב מוקרן לכיוון האוזן). מצב זה נגרם בשל הרס קריש הדם במכתשית וחשיפת עצם.
כאבי שיניים עשויים אף להיות תסמין של מחלות לב, כגון תעוקת לב או אוטם בשריר הלב, בגלל כאב מוקרן.
קישור מצורף:
שיניים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 14, 2010 | 12:23 |
|
|
שבוע הספר העברי 2010 מתקיים תחת הסיסמה "כולנו ילדים של הספרים" וכוללים מגוון אירועי חוויה ותרבות לקהל הצעיר. בין האירועים לילדים במהלך שבוע הספר: שעות סיפור, הצגות ותיאטרון בובות על פי ספרות מופת ישראלית לילדים ונוער, מתחמים תיאטרליים, מתחמי משחק ועוד.
ירידי "שבוע הספר העברי" נערכים בערים: ירושלים; חיפה; באר שבע; כפר סבא; ראשון לציון; רמת גן; חולון; פתח תקוה; נתניה; הרצליה; מודיעין ובישובים רבים נוספים לרבות ישובי עוטף עזה, שדרות ובגבול הצפון.
יריד שבוע הספר העברי בעיר שתל אביב יתקיים השנה בין התאריכים
2 ליוני 2010 לבין ה- 12 ליוני 2010. ימים א'-ה' בין השעות 18:00 עד 23:00,
יום שישי סגור. מוצאי שבת, מצאת השבת ועד 24:00. הכניסה חופשית.
קישור מצורף:
שבוע הספר בתל אביב
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 13, 2010 | 19:18 |
|
|
אייל,
מסכימה עם כל מילה שלך.
העצמה אישית מגיעה מתוך משברים.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 09, 2009 | 14:24 |
|
|
יש סוף שמח, ששמחת לקרוא את הספר, תראי רבים מאיתנו עובים
משברים, אבל כשמדובר בבריאות , ומהסוג הנדיר יש תחושה
שהכל חרב והכל מתמוטט, אבל כנראה החיים חזקים מהתמוטטות ומחלה כזו או אחרת.
לפחות שמחתי לשמוע שלא מדובר בסרטן כמו שהיה לסבי של המעי הגס שממש
לא השאיר לו הזדמנות לחיות.
הרבה בריאות והצלחה!
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 14, 2010 | 12:21 |
|
|
שבוע הספר העברי 2010 מתקיים תחת הסיסמה "כולנו ילדים של הספרים" וכוללים מגוון אירועי חוויה ותרבות לקהל הצעיר. בין האירועים לילדים במהלך שבוע הספר: שעות סיפור, הצגות ותיאטרון בובות על פי ספרות מופת ישראלית לילדים ונוער, מתחמים תיאטרליים, מתחמי משחק ועוד.
ירידי "שבוע הספר העברי" נערכים בערים: ירושלים; חיפה; באר שבע; כפר סבא; ראשון לציון; רמת גן; חולון; פתח תקוה; נתניה; הרצליה; מודיעין ובישובים רבים נוספים לרבות ישובי עוטף עזה, שדרות ובגבול הצפון.
יריד שבוע הספר העברי בעיר שתל אביב יתקיים השנה בין התאריכים
2 ליוני 2010 לבין ה- 12 ליוני 2010. ימים א''-ה'' בין השעות 18:00 עד 23:00,
יום שישי סגור. מוצאי שבת, מצאת השבת ועד 24:00. הכניסה חופשית.
קישור מצורף:
שבוע הספר בתל אביב
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 17, 2006 | 11:26 |
|
|
אממ קודם כל דיברנו פעם (זוכר אותי??  )
אתה כותב מאוד יפה.
ואני חייבת להגיד שאני אישית מאוד מזדהה עם הסיפור שלך...
אני לא בטוחה בידיוק איזו נכות יותר חזקה אצלי...אבל אני מוצאת את עצמי נפתחת אל העולם לאט לאט, משיגה יותר ויותר דברים, ובמשך כל הזמן הזה אני מודעת ונהנית מלחיות (בהשוואה לזה ששלוש שנים קודם ניסיתי להתאבד בכל צורה אפשרית...)
עשה לי טוב לקרוא את הסיפור שלך....באמת עשה לי טוב...אני אפילו יושבת פה עם חיוך.
"קחו אחריות" -לוקח זמן עד שנהיים מסוגלים לקבל את זה שבאמת אפשר לקחת אחריות. יש אנשים כמוני, וכמוך, שצריכים להגיע לשפל בשביל להבין שאפשר וכדאי לקחת אחריות על החיים שלך. ולחיות אותם איך ש אתה רוצה שהם יראו. אני מאחלת לך שתצליח לגעת בהרבה חיים אחרים ולהאיר להם את המקומות שהיו להם חשוכים קודם לכן.
ושתמשיך להגשים את עצמך!
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 17, 2006 | 11:44 |
|
|
בקר טוב,
תודה על המחמאות, זה בהחלט מחמם את הלב.
התרגשתי לשמוע על ההזדהות שלך כמו גם שמחתי על שחייך קיבלו מפנה חיובי ושאת בנסיקה.
אני לא זוכר שדיברנו פעם (מוכנה להזכיר לי ?) אבל בלי שום קשר אני אשמח אם תקחי חלק בשליחות
המקודשת שלי ופשוט תפיצי את המסר לרבים וטובים אחרים.
את מוזמנת לבקר גם באתר האינטרנט שהעליתי לא מזמן בכתובת www.eyalsabag.com
סופ"ש רגוע,
אייל.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 17, 2006 | 23:20 |
|
|
דיברת איתי עם איילת בשיחה משולשת במסנג'ר...הכרתי אותה בפורום פיברומיאלגיה
וכן, ביקרתי באתר ובאמת ששמחה בשבילך שמצאת לך את האור הזה. אחלה של חיים.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 15, 2006 | 14:50 |
|
|
הי לך אייל היקר!
קראתי את סיפורך ודמעות זלגו מעיני... מרחמים? לא!!!!!!! תתפלא אבל מקנאה.
אני לעומתך בריאה בגופי אך כנראה לא בעלת מודעות עצמית גבוהה כשלך לא עשיתי ולא הגעתי לזעיר אלפית מהשגייך.
קנאה זה דבר שלילי אך מצד שני קנאה שאינה חומרנית היא דבר די חיובי היא אולי הדירבון והשאיפה להגעה ליותר עם עצמך...
אולי תוכל לשתף אותנו במקצת מסודות ההגעה אל המודעות העצמית וההצלחה להגיע לאני האמיתי שלך ודרכה להשגים האינדיבידואלים של כל אחד ואחד.
ישר כוח לך על השיתוף
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 15, 2006 | 19:07 |
|
|
ערב טוב,
ראשית ברצוני להודות לך על הפירגון.
הדרך אל העצמה והמודעות האישית זמינה ונכונה לכל אדם אך זהו תהליך לא קצר שאת כמו גם רבים וטובים אחרים תצטרכו לעבור ולטפח עם הזמן.
ישנם המון ספרים בהם תוכלי להיעזר ואשר מקצתם הוזכרו באתר שלי בעמוד הביבליוגרפיה.
באם תהיי באילת בזמן הקרוב אשמח לצרף אותך לאחת מהרצאותיי שם וודאי תקבלי לא מעט כלים וחומר למחשבה.
עד אז...בהצלחה והמשך שבוע קסום.
אייל.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 16, 2006 | 08:13 |
|
|
 קצת קרציתית אני יודעת אבל אולי בכל זאת כמה טיפים?
את הביבליוגרפיה שלך קראתי עוד לפני שניכנסתי לפורם ולכן גם ניכנסתי.
להיות באילת בזמן הקרוב אפילו לא נראה באופק.....
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 26, 2006 | 10:20 |
|
|
אילו היינו רושמים את כל מחשבותינו במשך תקופה
ואני מתכוון מילה במילה היינו רואים איך המציאות שלנו היא כמו מראה של מחשבותינו.
ואז בני אדם היו לוקחים ברצינות את אופן ודרך חשיבתם.כאשר מבינים שכל הדברים אשר אנו חווים בחיים
הם פרי מחשבותינו , מבינים שכדי להתחיל לחשוב נכון.
מזה נכון?? אם אדם יגיד שהוא בוחר בסבל ובתסכול ועוד דברים המוסכמים עלינו כדברים כואבים ושלילים
וכך הוא חווה בחיים שלו , הוא בדרך הנכונה בשבילו.
אם אדם כל הזמן מנסה להבין למה קורים לו דברים כאלו
והוא היה מעדיף אחרת והיה מעדיף לחוות דברים טובים וחיוביים ועדיין הוא חווה דברים הפוכים,זה אומר שהוא חושב ההפך מנכון לו.
יש חוקים לאופן החשיבה ,יש כללים,יש כלים.
הכלים הראשונים להכל הם השפה שלנו , הן בחשיבה והן בדיבור.
דמיינו לעצמכם שהמחשבה שלנו היא התפילה,
וכל מחשבה נשמעת,מתקבלת ומגיעה לידי ביטוי במציאות.
למעוניינים לנסות ולבחון את הדבר הכלים הם:
1-החליפו את המילה "רוצה" למילים "בוחר/מעדיף/מתכוון"
כמובן בחשיבה ,בדיבור ובכתיבה.
עשו זאת גם עם המילים "חייב" ו"צריך".
ההבדל הוא מאוד משמעותי כאשר אדם חושב/אומר צריך
הוא בעצם מצהיר שאין לו לדוגמא: "אני רוצה כסף"
הוא בעצם מצהיר שאין לו וחסר לו.
כאשר אדם בוחר הוא בעצם מצהיר על כך שהכל זמין והוא פשוט בוחר באחת מהאפשרויות.
2-הפסיקו את השימוש במילה "לא" והמילה "אף" במחשבות ודיבור על ההווה ועל העתיד, חישבו כאילו אין מי שמקשיב למילה זאת,כאשר אדם חושב או אומר "אני לא אכשל" כאילו אמר "אני אכשל" ולכן הרבה דברים שקורים לנו בחיים הם הפוך ממה שהתכוונו,אמא האומרת לילדה " הזהר לא לשבור את הכוס" והילד שובר אותה,"היזהר לא ליפול"
והוא נופל...זאת גם חשיבה שלילית,עצם המחשבה על האופציה השלילית.נסו לומר "השמר יציב","שמור על הכוס בידיים","החזק את הכוס יפה".
3-החליפו את המילה "מחפש" במילה "מוצא",הצהירו כי אתם הולכים למצוא אהבה , למצוא עבודה , למצוא את העגיל שנפל,למצוא דירה חדשה וטובה יותר מקודמה.
4-דברו בלשון הווה , במקום לומר "אני אצליח במבחן"
אמרו "אני מצליח במבחן",אמרו "יש לי ....ויש לי..
ותראו איך הכל מגיע באופן מפתיע,בניגוד לפעם שכל כך רציתם,רצתם אחרי הדבר וכאילו הדבר רק התרחק מכם.
5-חשיבה חיובית,להרגיל את המוח לחשוב חיובי,המוח מתרגל לכל דבר,הכל עניין של התמדה וזמן.
אם אדם מתחיל לעשות ביקורת עצמית לחשיבתו ולומד לזהות חשיבה שלילית והופך אותה לחיובית גם אם זה מרגיש מנוגד למציאות אשר אותה הוא חווה,המציאות משתנה והמדהים יותר הוא שהמוח מתרגל לחשוב חיובי
באופן אוטומטי,זה לוקח בין שבועיים 40 יום כמובן רק אם עושים זאת בצורה אינטנסיבית,
כל פעם שאדם חושב שלילי לדוגמא:"היום יהיה יום קשה"
להפסיק את רצף החשיבה ולחשוב בכוונת תחילה " היום יום כיף ומוצלח" שלוש פעמים לפחות.
מכירים את המושג הרוב קובע?! תחשבו על דבר פעם אחת בצורה חיובית ואז תחשבו על אותו נושא 5 פעמים שלילי,וכך יהיה.תחשבו רק 5 פעמים חיובי ופעם אחת שלילי,יהיה יחובי (כמובן שזה קשור גם לעוצמת החשיבה,וגם קשור לסביבה שלנו,זה כבר להכנס לזה עמוק יותר).
הכי טוב לחשוב רק חיובי.
אני חושב חיובי וטוב לי, זה הרבה יותר מסתם משפט,זה ככה.
דעו לכם שהתוצאות לחשיבה מגיעות תוך זמן קצר מאוד,זה יכול להיות תוך שניה,תוך יום יומיים ותוך שבוע שבועיים וכמובן גם יותר.
עשו ניסוי,חשבו על מישהו מחייכם שזמן רב לא היה בקשר עמכם,אימרו בחשיבה ובקול "יוסי מתקשר אלי",
אל תמשיכו לחשוב על זה , תראו שתוך זמן קצר הוא יצלצל,צלצל ואתם חושבים שזה צרוף מקרים,נסו שוב על אדם אחר...
שימו לב שכל המילים האלו הן בעצם ההפך מהאלוהות,
אלוהים איננו רוצה ,הוא פשוט בוחר,מעדיף או מתכוון,
אלוהים איננו חייב או צריך דבר,
אלוהים איננו מכיר את המילה לא (היא ההפך ממנו-אל)
אלוהים איננו מחפש הוא פשוט מוצא,
אלוהים פשוט מאפשר, נותן ומקבל הכל באהבה,
מי אנו שנשפוט את האחר אם אלוהים עצמו איננו שופט אותנו?!
קבלו את כולם באהבה, קבלת האחר איננה בהכרח הזדהות
עם השונה אלה פשוט לכבד דרכם של אחרים.
כמו שכל אחד ואחד מאיתנו היה שמח לדעת שמקבלים אותו כמו שהוא מבלי כל הנסיונות לעשות דברים בכדי למצוא חן בעניי הכלל.
חיו את החיים הקשיבו לקול הפנימי שלכם,אל תאפשרו לאחרים לשלול אותו,לרמוס אותו.
לכו עם האמת שלכם וכל היקום איתכם.
מה שעושים לכם אתם עושים לאחרים ומה שאתם עושים לאחרים יעשו לכם,
זירעו את הטוב והחיובי וזה יפיץ עצמו,אגב זה כבר התחיל,בני האדם מתעוררים!!
יש שלום,בריאות,אושר,אהבה ונחת בכל בית ובית בישראל ובעולם.
המשך שבוע נהדר לכולם
אור
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 21, 2009 | 14:31 |
|
|
בדיוק , בזמן שתהיי באילית , יש לנו לכל הבנות של הצוות שלי בעבודה
טיול לאילת בעבודה אוהבים להוציא אותנו ל אירועים עסקיים , אז ככה שנוכל
באמת להתרשם ממך.
להשתמע.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 29, 2007 | 17:53 |
|
|
שלום אייל 
אני קוראת את מילותייך בדבר סיפור חייך בסקרנות רבה .עוברת ממילה למילה ומנגבת את הדמעות שזולגות לאיטן... הסיפור שלך ריגש אותי מאוד,עורר בי השראה וחיזק את התקווה שבי ליצירת עתיד טוב יותר.
כיום אני בת 23 ועולם המודעות העצמית מאוד קרוב לליבי ותפס תאוצה בשנתיים שלוש האחרונות.
אני לומדת כיום פסיכותרפיה ונהנית מכל רגע.
אני מאמינה שלכל אדם יש כוח ריפוי עצמי.כל שנותר הוא לגלות אותו ולהאמין בו.
מאחלת לך רק טוב שמחה ואושר .
ענבל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 29, 2007 | 20:53 |
|
|
ערב נעים,
אין לך מושג כמה כיף לקבל תגובה חמה כשלך, לאחר יום ארוך ומתיש.
שמחתי על שעוררתי בך סקרנות, שמחתי עוד יותר על ההשראה וחיזוק התקווה ליצירת מחר טוב יותר.
כל החיים לפנייך ענבל, את עולם המודעות האישית גיליתי קצת מעט אחרייך אבל מאז הפכתי אותה לדרך חיים - חיי השתנו ללא היכר.
כמה לא מקרה שממש בשעה שקיבלתי את הודעתך, סיימתי לכתוב סיפור על אותה השראה שעוררתי בך.
קריאה נעימה, שנה מתוקה מלאה בהגשמות אישיות והמון הצלחה....
בתודה,
אייל.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 02, 2009 | 15:28 |
|
|
שלום
רציתי לדעת אם יש הקשר בין מזון בריא לקמטים ולגיל
אם אני עכשיו בגיל 40 ויש לי כבר כמה קמטים נראים לעין עובר
לאכול מזון טבעי ובריא האם אני אראה שינוי בפני?
העלמת קמטים או לפחות מילוי חלקי שלהם?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 01, 2010 | 08:26 |
|
|
תראה, אין נוסחא מסויימת לעור פנים חלק וצעיר בגיל מבוגר יותר.
מה שכן אכילה נכונה ושתיית מרובה יכולה להשפיע, אין ספק, מעבר
לכך שהעור שלך קורן יותר אתה מסגל בין היתר אורח חיים בריא.
שתיית מים מרובה חשובה מאוד לעור כי במים יש הרבה מינרליים שהעור
זקוק להם.
לאחותי יש תואר שני בתזונה ולכן אני מבינה טיפה בנושא.
כל אחד סובל מקמטים השאלה היא באיזו דרגה.
אם כבר יש לך קמטים והם רציניים אז על מנת לא לגרוע את המצב אתה צריך
לשנות כמה הרגלים שלך שברור לעין שהם לא בריאים.
תזונה נכונה לא תעלים לך את הקמטים אבל כן תאט את קצב היווצרותם.
קישור מצורף:
יורם קראוס
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 26, 2010 | 10:32 |
|
|
אבל לא רק תזונה היא חשובה לשמירה על גופינו ובריאותינו..
גם חשוב מאוד לשמור על ספורטיביות מסוימת, לא להיות פדלאות מה שנקרא, להזיז את הגוף לפחות םעמיים שלוש בשבוע על מנת לא להתנוון ובכלל זה מאוד מאוד בריא!!!
בעלי לאחרונה החל להעריץ את יורם קראוס המטפס והוא עכשיו התחיל כל יום ללכת כמה קילומטרים כי הוא רוצה להתאמן לטיפוס. אז אמנם אני לא אוהבת את העובדה שהוא מתכוון לטפס על הרים מתישהו כי זה קצת מלחיץ אותי.. אבל זה טוב מאוד ואפילו מעולה שהוא מתאמן ומזיז את עצמו קצת . עד עכשיו זה לא ממש קרה.
|
|
|
|
|
|
•
|
| מתיחת פנים תפתור את הבעיה
niv
|
|
|
Sep 04, 2010 | 23:56 |
|
|
מידע על 2 טיפולים קוסמטיים חשובים, אשר יחד עם טיפול שיניים נכון עושים את האדם מושלם!
מתיחת פנים וניתוח אף.
קישור מצורף:
ניתוח אף
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 02, 2009 | 15:29 |
|
|
שלום
רציתי לדעת אם יש הקשר בין מזון בריא לקמטים ולגיל
אם אני עכשיו בגיל 40 ויש לי כבר כמה קמטים נראים לעין עובר
לאכול מזון טבעי ובריא האם אני אראה שינוי בפני?
העלמת קמטים או לפחות מילוי חלקי שלהם?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 12, 2009 | 12:40 |
|
|
היי אפי,
יש סוגי קמטים רבים כמו קמטי הבעה,קמטי צחוק.
כמובן שאם לא שמרת והקפדת על תזונה נכונה ובריאה בנוסף לשתיית מים מרובה עד עכשיו, רוב הסיכויים שאצלך המצב יותר רציני מהשאר. כמובן שאין על מה לדבר אם הינך מעשן.
אך דע דבר אחד, אף פעם לא מאוחר מידי לשנות הרגלי חיים.
מחקריםם הוכיחוו כי יש קשר ישיר בין תזונה נכונה ושתיית מים מרובה לקמטים.
שים לב שאנשים בגיל מבוגר יותר אשר מטפחים את עצמם,דואגים להזין את הגוף באוכל עשיר בסיביים תזונתיים,מינרלים וויטמינים נראים צעירים יותר לגילם.
קישור מצורף:
לימודי משאבי אנוש
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 15, 2009 | 10:18 |
|
|
אני מאד מסכימה עם עניין שתיית המים. באמת יש לזה חשיבות רבה. דבר נוסף וחשוב בנושא הקמטים הוא הלחץ. היום יש מחקרים רבים שמראים קשר ישיר בין אנשים שעובדים בסביבה לחוצה לרמת הקמטים. אבא שלי עובד שנים במשרד חקירות, ויש לו ולרוב חבריו החוקרים הפרטיים, המון קמטים בגיל יחסית צעיר. אז בעניין העבודה אין הרבה מה לעשות. אתה לא תטפטר בגלל זה אבל אם אפשר להפחית מתחים בסביבות אחרות שבהם אנחנו מבלים, למשל בבית אז זה מאד כדאי.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 15, 2009 | 10:21 |
|
|
דרך אגב המזכירה במשרד של אבא שלי הביאה להם קוסמטיקאית מעולה שנתנה לחוקרים הפרטיים במשרד טיפים מעולים לגבי שמירה על עור הפנים וגם על הרפייה וכדומה.. :-)
קישור מצורף:
חוקרים פרטיים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 30, 2010 | 16:02 |
|
|
באיזה משרד חוקרים פרטיים אבא שלך עובד?!?!
אני גם רוצה לעבוד שם!!!
אני ממש אוהבת דברים כאלה..
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 17, 2009 | 15:12 |
|
|
זה לגמרי נכון כל מה שהיא כתבה... קמטים ובכלל עור פנים הם תוצאה ישירה של דרך החיים והתזונה שלך.
וגם נכון שתמיד אפשר ומומלץ לשפר.
מה שכן אבל אני גם רוצה לציין משהו חשוב- קמטים הינם חלק מחיינו ואנו מזדקנים וזהו חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו ומה שקורה.
אני לא מאמינה בכל העניין הזה של להעלים את הקמטים- אני גדלה ומתבגרת (גם אם בנפשי אני נשארת צעירה לנצח ) ורואים את זה עליי וזהו זה.
אני עושה דברים שעושים לי טוב לנפש כמו האזנה למוזיקה, קצת ספורט, קצת אינטלקוטואל, חברה, ותאמין לי בסופו של דבר זה עושה אותי יפה יותר. כי אני נהנית.
אני ממליצה לך אם אתה כבר עושה משהו- אז תשנה תזונה ואל תתערב בתהליך הטבעי של הגוף שלך בצורה פולשנית או מכאיבה. זה מיותר בעיניי.
קישור מצורף:
מוזיקה
|
|
|
|
|
|
•
|
| גופו של אדם מבצרו (פחות או יותר)
|
roly |
|
|
Dec 07, 2009 | 16:59 |
|
|
חשבתי על מה שאמרת וקודם כל נכון שלא כדאי להכניס משהו כימי לגוף במטרה לשמור על היופי ואם אני או מישהו אחר מחליט כן לטפל בעניין זה יהי רק בעזרה טבעית של צמחים וטיפול אלטרנטיבי.
לעומת זאת אני חייב להגיד שבכל הנוגע ליופי האדם הוא רק בעיני עצמו (כמובן כל עוד הוא לא עושה משהו שעלול להביא לפגיעה בו או בסובבים אותו כמו אנורקסיה) ולכן אם אדם בוחר להשמיט ממראהו משהו שבעיניו גורם לו עוול זו זכותו. אני מקבל את דעתך כאישית ואני לא ממהר עדיין להוריד שום פרט אם כי אני חושב על זה וכשיגיע הזמן אני מבטיח שאפנה לצעדים בריאים ומאוזנים.
תודה על התגובה ועל המחשבה
קישור מצורף:
דלקת בברך
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 10, 2009 | 12:05 |
|
|
היי רולי,
תראה, אני בעד דברים כאלה רק אם זה באמת פוגע בביטחון העצמי של אותו אדם והוא באמת לא מרגיש נוח עם עצמו.
אני אוהבת את היופי הטבעי שבאדם, במידה ובשלב מסויים ארגיש לא נוח, במיוחד לאחר לידות אין ספק שאעשה משהו בנידון.
אבל כל שינוי כזה או אחר הוא יהיה אך ורק בשבילי ולא בשביל מישהו אחר.
קישור מצורף:
תיק גירושין
|
|
|
|
|
|
•
|
| הלוואי שכולם היו חושבים כמוכם...
דנה
|
|
|
Apr 08, 2010 | 10:04 |
|
|
לצערי לא כולם משנים את המראה שלהם בשביל עצמם, יש המון מקרים של דוגמניות שנאלצות בלית ברירה לעבוד הגדלת חזה בשביל העבודה שלהן, או אנשים שעושים דיאטה תמידית ומוותרים על המון מאכלים שהם מאוד אוהבים רק בשביל המראה שלהם וכו'
אנשים מסתכלים על תמונות שלהם ושונאים את מה שהם רואים ולמה בעצם? בגלל נורמות חברתיות שקובעות שצריך להראות בצורה מסויימת ולא אחרת, אבל תכלס כל התמונות שאנחנו רואים בעיתונים ומקנאים הן לא אמיתיות בשום מצב, אני בעצמי יכולה להעביר לכם קורס עיצוב גרפי קצר שיסביר לכם בדיוק איך התמונות האלה נראות כל כך מושלמות.
קישור מצורף:
לימודי עיצוב גרפי
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 12, 2010 | 10:05 |
|
|
בדיוק מה שדנה אומרת זו בדיוק הסיבה שאני כל כך מתרעמת!
הרי זה ברור שרוב האנשים עושים את מה שהם עושים לגוף שלהם רק על מנת להראות טוב בעיני סביבתם ולהתאים לתבנית שהתרבות מכתיבה לנו..
גם אם הם חושבים שזה למען עצמם זה למען הצורך להראות מתאים לדפוס הזה.
בעלי הוא פסיכולוג נוער והוא מספר לי שרוב בני הנוער שמגיעים אליו הם נוער בסיכון ממשפחות קשות יום שבקושי יש להם כסף לאוכל אבל לדוגמא את הנערות לא תתפסי בלבוש חלילה לא אופנתי או בלי נעלי עקב..
אין דבר כזה!
וזה חבל מאוד לדעתי.
קישור מצורף:
פסיכולוג נוער
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 16, 2010 | 10:48 |
|
|
אז מאיפה בעצם יש להם את הכסף לבגדים ולנעלי עקב, יכול להיות שהמקור של הכסף מפוקפק?
או שהם מוותרות על אוכל בשביל לשמור כסף לקניות?
איך הן יכולות לחלוף על פני פיצריות ולא להיכנס? איך הן לא מתות מרעב.
קישור מצורף:
פצריות
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 13, 2010 | 12:20 |
|
|
אני חייב לומר שלא הבנתי את ההודעה שלך ומה אתה מתכוון להגיד..
אתה מתכוון לזה שאנשים משחקים משחקים על מנת להרוויח כסף??
או שלהרוויח כסף זה כמו שמחק?
אני יכול לומר לך שהדבר השני ממש אבל ממש לא נכון, כי אני זוכר שאני טסתי לעבוד בחו"ל קיבלנו אני וחבר שלי ויזות עבודה וטסנו וזו הייתה עבודה מאוד מאוד מאוד קשה !!!
וכל עבודה היא כזו, זה לא קל להרוויח כסף בימינו.
קישור מצורף:
לעבוד בחו"ל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 20, 2010 | 15:02 |
|
|
לא רק שלהוציא ויזה לחו''ל זה קשה ובעייתי אלא גם העבודה עצמה.
אבל המשכורת שם מאוד מתגמלת!
אני טסתי לעבוד בחו''ל , טסתי לאירופה כי יש לי שם משפחה אז יצא לי ממש טוב.
גם אני לא מאמינה בכסף קל, עבודה קשה משתלמת בסופו של דבר וגם
מתגמלת!
קישור מצורף:
דיפלומת הנדסאי
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 09, 2010 | 12:44 |
|
|
אני רואה שאת עבדת בחו"ל..
הייתי שמחה לשמוע קודם איפה וכמה זמן ובאמת עד כמה מתגמלת הייתה המשכורת.. אם את מוכנה :)
שנית, רציתי לשאול בנוגע הויזה לחו"ל.. מה כדאי לי לומר ולעשות בראיון על מנת שבאמת אוכל לקבל ויזה??
קישור מצורף:
ויזה לחו"ל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 01, 2010 | 11:56 |
|
|
כל מה שאת צריכה לעשות זה לשכנע אותם שאת מגיעה לארה"ב רק כדי לטייל ולא כדי להשתקע שם, אין מה להזכיר עבודה, כי זה ישר מחבר אותם לירידה מהארץ והם לא רוצים את זה.
פשוט תגידי שאת רוצה לטייל שם או לבקר משפחה, בדר"כ הם מקבלים את מה שאת אומרת אבל לפעמים הם גם יבקשו מסמכים שמראים שיש לך עניינים לא סגורים בארץ, כמו לימודים או עבודה כדי להבטיח שאת אמורה לחזור.
כל הפרוצדורה הזאת נסגרת תוך יום, אם תעשי את הכל לפי החוקים.
עבודה בחול יכולה להיות תקופה מדהימה בחייך, את רק צריכה לדעת להינות ממנה.
קישור מצורף:
עבודה בחו"ל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 13, 2010 | 19:29 |
|
|
תזונה לקויה גורמת לא רק לקמטים, אלא גם לבעיות בריאות ואסתטיקה. אכילה מרובה של ירקות מכל הצבעים ושתיה מרובה של מים - עוזרים למראה פנים בריא יותר ונטול קמטים. בפרט, ירקות כתומים שמכילים בטא קרוטן מסייעים לעיכוב קמטים.
תזונה לקויה גורמת גם לשיניים צהובות או מוכתמות. צריכה מוגזמת של קפאין, עישון וכד' מכתימים את השיניים.
ממליצה לגשת להלבנת שינייים ואחריה להתחיל לשמור על תזונה נכון.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 01, 2010 | 13:31 |
|
|
נכון, האמת שקראתי כמה כתבות בנושא הזה.
גם אתמול , לאחר ארוחת הצהריים קראתי כמה כתבות על בריאות.
הופתעתי גם לגלות שיש טיפול חדש נגד כינים כיוון שהם כבר פתחו
עמידות נגד התכשירים.
מישהו שמע על זה? ניסה זאת כבר?
זו הכתבה:
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3926283,00.html
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 17, 2010 | 11:32 |
|
|
האמת שלבת שלי הייתה בעיה חוזרת ונשנית של כינים, וגם אני ראיתי את התכשיר הזה והחלטתי לנסות,
הוא מעולה!!
תוך יום הכל נעלם, היא כבר לא התגרדה, הראש היה נקי לגמרי, שמחנו עד הגג.
ממליצה בחום.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 26, 2010 | 04:03 |
|
|
מידע על 2 טיפולים קוסמטיים חשובים, אשר יחד עם טיפול שיניים נכון עושים את האדם מושלם!
מתיחת פנים וניתוח אף.
קישור מצורף:
ניתוח אף
|
|
|
|
|
|
•
|
| תזונה לקויה ושמירה על השיניים
|
sha |
|
|
Aug 09, 2010 | 14:24 |
|
|
אני מסכים, תזונה נכונה עוזרת בכל תחומי החיים אפילו בשמירה על השיניים ומונעת את הצורך בטיפולי שיניים בעתיד. הייתי ממליץ בחום לכולם להתייעץ עם שיננית ולהתחיל לשמור על השיניים
קישור מצורף:
מרפאת שיניים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 11, 2010 | 10:19 |
|
|
נכון שתזונה נכונה (אכילה מועטת של מתוקים) יכולה לגרום לתדירות הביקור
אצל רופא השיניים להתמעט אבל עדיין זה לא מונע מבעגך להגיע להגיע לרופא השיניים
לביקורת.
קישור מצורף:
פיצה משלוחים
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 04, 2010 | 23:53 |
|
|
רפואה משלימה מאפשרת פתרונות מצוינים למגוון מקרים. אבל יש לזכור שהיא לא תחליף לרפואה מערבית או לבדיקת רופא מסודרת. היום הנושא הפך להיות מקובל ואפשר לקבל ברוב קופות החולים השתתפות מסוימת בהוצאות של טיפולים משלימים.
קישור מצורף:
רפואה אלטרנטיבית
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 04, 2010 | 18:17 |
|
|
שתל חזה משמש בניתוח הפלסטי להגדלת השד או לבנייתו מחדש (לדוגמה: לאחר כריתת שד). ישנם שלושה סוגים של שתלים עבור הגדלת חזה כאלו:
* מילוי סיליקון שיש לו מעטפת סיליקון חיצונית וממולא בתמיסת מלח נוזלית. השתלים האלו הם היחידים שמבוצעים כרגע בארצות הברית.
* מילוי סיליקון וג'ל שיש לו מעטפת סיליקון חיצונית וממולא בג'ל סיליקוני. כרגע לא מבוצעים השתלות כאלו בארצות הברית, אבל שינויים בתקנות יכולים לאפשר זאת. סוג זה של שתלים תופס בקירוב 90% מכלל ניתוחי ההשתלות ב-60 מדינות מחוץ לארצות הברית המאפשרות ניתוחים כאלו.
* שתל סיבי, הסוג השלישי והנדיר מבין השתלים.
קישור מצורף:
שתלים להגדלת חזה
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 04, 2010 | 18:17 |
|
|
קישור מצורף:
רפואה אלטרנטיבית
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 02, 2010 | 12:09 |
|
|
השיניים שלי צהובות ולא אסתטיות והחלטתי לבדוק אפשרות להלבנת שיניים, לחקור, לנסות ולעשות. אני עומדת לתעד את תהליך הטיפול שלי להלבנת השיניים ב בלוג הלבנת שיניים שפתחתי בתפוז. אתם מוזמנים לעקוב.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| שליטה במחשבת וחשיבה חיובית
|
בלה |
|
|
Aug 11, 2010 | 14:45 |
|
|
ב"ה
סדנא לנשים על שליטה במחשבות וחשיבה חיובית ע"פ תורת הקבלה עם גילי שושן
ימי רביעי ב21:00 ב"התעוררות"
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 17, 2010 | 11:27 |
|
|
איפה זה נמצא? אני מאוד ארצה לבוא אבל במשך השבוע עדיין יש לי מבחנים, של לימודי מנהל עסקים.
אם זה יהיה קרוב לאיפה שאני גרה, אני אשמח לבוא.
קישור מצורף:
לימודי משפטים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 26, 2010 | 10:34 |
|
|
ואפילו עד מאוד להגיע !! הבעיה היא שגם לי יש מבחנים כעת ב לימודי הנדסאים .. אתם מבינים שזה בעייתי כעת לכל מי שסטודנט להגיע בשל העניין הזה של המבחנים שבדיוק מתרחש בזמנים הללו.
חבל, אני מקווה שיהיה עוד מפגש בהמשך כי חבל לי לא להיות במפגש כזה.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 11, 2006 | 20:20 |
|
|
חבריי, מכריי, ושאר הגולשים באתר כמו גם משתתפי הפורום :
הריני להזמינכם להתרשם מהאתר החדש המציג את מפעל חיי כמו
גם הרצאותיי, ההדרכות והסדנאות אותן הנני מעביר.
גלישה מהנה.
אייל סבג, מנהל הפורום.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 19, 2006 | 19:43 |
|
|
איילי : )
נכנסתי מס' פעמים לאתר שלך, אתה מרגש אותי כל פעם מחדש.
אני שמחה שהכרתי אותך.
נוני
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 20, 2006 | 14:25 |
|
|
אח שלי:
בכל צעד שאתה עושה- אנחנו מצטמררים, מקבלים פריחה
ולכל פרח יש ניחוח שלך
על בן האדם- הישגיו ועברו
מהול בחן שאין לתארו
החיוכים המנצחים
כולם צחים
ביופי של קרני הלבנה הנושקים לים
דמותך עולה וניצבת שם
תמיד שמור לך מקום בליבנו (ואני יודעת שיהייה לך רב מכר ממש בקרוב) טלי.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 22, 2006 | 00:06 |
|
|
המון תודות אחיי היקרים,
אוהב אתכם. לא יוצא לנו להיפגש כבעבר וזאת עקב
לוח הזמנים הצפוף של כל אחד מאתנו אבל אתם
וודאי יודעים שיש לכם תמיד מקום חם בלבי.
אחלה שבת ושוב....תודה.
אייל.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 10, 2010 | 11:46 |
|
|
שאת העלית את הנושא, רק לפני שבוע בעלי סיפר לי שאחד מחבריו ל לימודי תעשיה וניהול הלך לעשות את הבדיקה הזו..
מה עושים בה בדיוק???
הוא סיפר לי שהוא הולך איתו לבית חולים- כי זה החבר הכי טוב שלו וזו בדיקה ממש לא נעימה.
אני אשמח לשמוע מה היא כוללת בדיוק, סתם מעניין.. ולמה היא מצילה חיים?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 15, 2010 | 11:04 |
|
|
תשמעי הבדיקה עצמה לא נעימה זה נכון אבל לא בגלל כאב.
פשוט הרעיון שמאחורי הבדיקה הוא שהבדיקה חודרנית אבל שוב לא כואבת.
היא מצילה חיים מכיוון שסרטן המעי הגס בדרך כלל לא נותן סממנים חיצוניים שניתנים לגילוי
וכאשר הוא מתפשט זה מאוד לא נעים. לכן חשוב לעשות את הבדיקה החל מגיל 50 בערך
קישור מצורף:
טיפול חניכיים ברעננה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 19, 2010 | 11:38 |
|
|
שתהיה רק בריאות ורפואה שלמה לכולם!
בגלל זה אני תמיד אומרת שאם לא חשים בטוב, לא לזלזל באותות של הגוף.
לא צריך לעשות יותר מידי חקירות בנושא, פשוט ללכת לרופא ולקבל תשובות לשאלות.
הבריאות חשובה יותר מכל דבר.
ואייל,
מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תפנה! ישר כח!
קישור מצורף:
גירושין ילדים
|
|
|
|
|
|
•
|
| אני לא תמיד סומכת על רופאים...
|
אורית |
|
|
Mar 10, 2010 | 12:06 |
|
|
שמעתי על יותר מידי פשלות חמורות של רופאים בנושאים שונים, לכן אני לא סומכת עליהם במאה אחוז אני בודקת כל תרופה שרושמים לי מה הסיכונים בליטול אותה? תופעות לוואי וכולי.
אבל את צודקת לא צריך לזלזל באותות הגוף.
קישור מצורף:
אביזרי אופנה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 15, 2010 | 08:39 |
|
|
בקטע שאין לסמוך על אף אחד במאה אחוז, אין שום סיבה לסמוך על מישהו בעיניים עצומות גם אם הוא רופא, כי רופא הוא גם בסך הכל בן אדם ואנחנו טועים.
אבל מה שכן, את יכולה בכל זאת יותר לסמוך עליו מאשר על חכמולוגים אחרים שאומרים לך כל מיני דברים.
בסופו של דבר רופא למד והתמקצע בתחום הרפואה וזהו תפקידו להית המגן שלך והמרפא, ולכן הוא יודע עדיין קצת יותר טוב מכל מיני אנשים אחרים.
שוב זה לא אומר ללכת בעיניים עצומות אחרי מה שהוא אומר אבל בהחלט קצת ביטחון במה שיש לו לומר את בהחלט יכולה להוסיף..
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 21, 2010 | 14:35 |
|
|
נכון האמת שאנחנו כן צריכים לתת לרופאים קצת יותר קרדיט כי אחרי הכל הם לומדים 7 שנים כדי להיות רופאים שלא לדבר על תקופת ההתמחות שנמשכת המון זמן, כנראה שאם הם שורדים את כל זה אנחנו יכולים לסמוך עליהם קצת, מה אני מבינה בתחום הזה אני בכלל עוסקת ב תרגום מסמכים לאנגלית במסגרת העבודה שלי.
אבל אני עדיין חושבת שצריך להיות עם היד על הדופק.
קישור מצורף:
תרגום לאנגלית
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 26, 2010 | 04:01 |
|
|
קישור מצורף:
רפואה אלטרנטיבית
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 12, 2006 | 12:10 |
|
|
שלום!
רציתי לבקש עזרה בנוגע להרגשתי.
אני מרגישה אי בטחון עצמי. אני פוחדת מהחברה ומכל דבר מתרגשת ונעלבת.
קשה לי להתמודד עם אנשים מכל שכבות גיל. אני מרגישה שיש עלי ביקורת מכל הכיוונים.
אני מזלזלת בעצמי וממעיטה את ערכי.אני שנתיים וחצי בדכאון מה שמתבטא בהרס עצמי פנימי.
אני פוחדת מאנשים ומתקשה לסרב.אני לא יכולה להוציא עצמי הפנימי לידם ורק מרצה בנגיוד לרצוני.
קשה לי להיות במקומות ציבוריים ולהתגבש בחברה כמו בגנים באוטובוס וכדומה.
אודה לכם אם תענו לי בהקדם ותיעצו לי מה לעשות כדי לתקן המעוות וכן גם מהו הגורם להרגשתי!!!
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 12, 2006 | 20:06 |
|
|
חווה היקרה, שבת שלום.
נורא הצטערתי לשמוע על המצב אליו נקלעת ואולי בעצם את שרויה בו זה זמן רב.
כפי שוודאי קראת, גם אותי ליוותה תחושת חוסר ביטחון, הערכה עצמית נמוכה, תלות מחרידה וחשש רב
משינויים כגון : מעבר בית, מעבר לעיר אחרת, חיפוש אחר עבודה אחרת בה אחוש הרבה יותר מוערך, ועוד דברים שונים. הפחד הוא סוג של כלא רב עוצמה אשר מונע בעדינו לשאוף, לחלום, לנקוט צעדים שלעתים מסתמנים כמרחיקי לכת אך הם הכרחיים על מנת ליצור לעצמנו זהות חדשה, חיים חדשים, סביבה חדשה, חברים חדשים, זוגיות חדשה, ועוד...
מסקרן אותי לדעת מהיכן נובעת חוסר הערכה עליה דיברת ?! האם מדובר במקרה טראומטי אותו חווית בעברך ?! איזו ילדות היתה לך מבחינת הישגים השכלתיים, חברתיים, חינוכיים ועוד ?!
אשמח לגעת בבעייתך קצת יותר לעומק אך אני חייב לדעת יותר בהרחבה על המניעים והנסיבות אשר הביאו אותך למצב בו את נמצאת.
אני נאלצתי להתמודד עם נסיבות נפשיות אשר נגזרו מסיבות פיזיות שנכפו עליי כתוצאה מרשלנות חמורה בעת הלידה. ולאחר שהבנתי את דרך הפעולה של תת המודע, שיניתי את צורת החשיבה שלי, את האמונה שלי בעצמי, את ההבעה שלי, את האופן בו אני בוחר את חבריי, את הדימוי העצמי שלי, וכך בעצם שיניתי את חיי.
אשקר אם אומר שהיה לי קל. לעתים אנו נוטים לראות בתהליך מסוים – דבר שקורה כאן ועכשיו וכאשר התוצאה היא לא מיידית, אנו נוטשים את האמונה, את התהליך. במהלך השינוי העצמי שלי היו לי המון עליות וירידות אבל הבנתי שכל ירידה נדרשה על מנת להביא אותי למקום טוב יותר בדרכי אל היעד שהצבתי לעצמי.
בתור התחלה קראי את הספר ששינה את צורת החשיבה שלי (כוחו של תת המודע), נסי להפוך את העצות המוזכרות בו לדרך חיים, לדברים חדשים אותם תעשי יום יום, בוקר, צהריים, וערב. אל תוותרי לעצמך, אין הבטחה שהשינוי המיוחל לו את מצפה יקרה תוך יום או יומיים. שינויים הם החוק הטבעי של החיים אך עלייך להבין שהם מתפרסים לעתים על פני תקופה ארוכה.
אין לי ספק שאם תשני את דפוס החשיבה שלך ואת צורת אמונתך, המחר שלך ייראה הרבה יותר טוב.
מילות המפתח הם זמן, וסובלנות. קל להגיד, קשה לביצוע, אבל אם אני יכולתי לצאת מתחתית ה"ביוב" בו הייתי בלי עזרה של איש, אין לי ספק שגם את תוכלי לעשות כן לבד, או בעזרתו של איש מקצוע אשר יכוון אותך בדרכך אל המחר המיוחל.
אשמח לראותך באחת מהרצאותיי, אשמח עוד יותר לראותך מאושרת ובמקום שונה מהמקום בו הנך נמצאת כיום.
מאחל לך קסם של שבת, ובהצלחה.
אייל.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 17, 2006 | 23:55 |
|
|
שלום יקירה
התרגשתי לקרוא את מכתביך
בעקבות חולי ארוך שעברתי והנני עוברת אני חשה קרבה והבנה יתרה
ברצוני לומר לך שאנו יכולים לעזור לעצמנו יותר מכל אדם אחר בעולם
ראשית הרצון והעזה לבקש עזרה היא ההתחלה עצם ההבנה שיש לנו בעיה זה המון
לא נתת פרטים לגבי גילך האם את מתפרנסת מצבך הכלכלי המשפחתי ועוד
אבל אתן לך מספר כיוונים
1ץ אשמח אם תקריא את הספר כוחו של התת מודע ספר מדהים שיתן לך המון רעיונות ותובנות
2. פני לעזרה פסיכולוגית אל תתביישי תגלי שם את כל חברותיך :) במידה ויש לך בעיה כלכלית תפני למרפאה לבריאות הנפש של מקום מגוריך וניתן לקבל שם שיחות ללא תשלום
3. אני חושבת במקומך ללכת לפיסיכאטר או לשלב משהו טבעי כגון נוני או אינטרא ועוד אני בעד טבעי לצערי תרופות כימיות לא הועילו לי וכמה שפחות יותר טוב אבל את יכולה לעשות זאת במקביל
4. לכי למשהו לנפש קבוצות , רייקי, הילינג כל דבר נסי להשתלב במסגרת מחקרים וכו
אני חושבת ש 3 השלבים הראשונים יכולים לתרום לך המון
שולחת לך מכאן חיבוק גדול אנחנו כאן בשבילך נשמח לשמוע מה איתך
בהצלחה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 13, 2010 | 19:11 |
|
|
חוה שלום,
אני נתקלת בהודעה זמן רב אחרי שכתבת אותה ורוצה לקוות שמאז כתבת אותה יצאת ממעגל הביטחון העצמי הירוד והקושי שבו היית.
חשוב לי להגיב ולומר לכל מי שקורא ש ביטחון עצמי נמוך ניתן לשיפור. תחושות קשות כמו שאת מתארת, תוקעות אותך ומחרבות כל מערכת יחסים בחייך: בעבודה, בזוגיות, בחברה.
ממליצה לך לקרוא באתר התבוננות על ביטחון עצמי ועל הגורמים ל ביטחון עצמי נמוך.
בהצלחה!
קישור מצורף:
התבוננות
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 20, 2010 | 10:56 |
|
|
האמת גילי אני חייבת להסכים איתך, בטחון עצמי ירוד הוא מה שהכשיל אותי במשך שנים,
אף פעם לא ממש האמנתי בעצמי, בצבא השתניתי קיבלתי תפקיד פיקודי שהכריח אותי לעמוד מול אנשים ולקבוע להם מה לעשות ולדאוג להם, להעביר הדרכות ל30 איש אלה דברים שבחיים לא העזתי לעשות ופתאום הבנתי שאני מסוגלת.
עכשיו אני יותר מודעת לעצמי ויותר מעיזה, אני מעריכה את עצמי יותר, בגלל זה לא פחדתי להירשם ללימודי תואר ראשון במשפטים ,אני יודעת שאני מסוגלת להצליח.
קישור מצורף:
תואר ראשון במנהל עסקים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 21, 2010 | 11:37 |
|
|
שיהיה לך המון בהצלחה בתואר במשפטים שאת עושה.. אני באמת מאחלת לך שתצליחי, זה לא פשוט!!
אחותי בדיוק סיימה את התואר שלה ועכשיו היא עושה את ההתמחות שלה אצל עו"ד אורי דניאל .. באיזה תחום את רוצה להתמחות את כבר יודעת?
בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה!
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 21, 2010 | 11:38 |
|
|
שיהיה לך המון בהצלחה בתואר במשפטים שאת עושה.. אני באמת מאחלת לך שתצליחי, זה לא פשוט!!
אחותי בדיוק סיימה את התואר שלה ועכשיו היא עושה את ההתמחות שלה אצל עו"ד אורי דניאל .. באיזה תחום את רוצה להתמחות את כבר יודעת?
בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה!
קישור מצורף:
עו"ד אורי דניאל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 21, 2010 | 12:07 |
|
|
שמעתי על עו"ד אורי דניאל, הוא מעולה אבל הוא לא בתחום שאני רוצה להתמחות בו.
אני רוצה להגיע לדיני משפחה וגירושין, זה תחום שאני יותר מתחברת אליו.
קישור מצורף:
עו"ד אורי דניאל
|
|
|
|
|
|
•
|
| חכי את לא יכולה לדעת..
רונה
|
|
|
Jul 25, 2010 | 08:30 |
|
|
חכי את לא יכולה לדעת למה תתחברי יותר בסוף הלימודים, הרבה דברים משתנים במהלך שלושת השנים האלה.
אני בטוחה גם שאורי דניאל לא באמת ידע מה הוא רוצה ושינה את דעתו כמה וכמה פעמים במהלך התואר.
קחי את הזמן, ותחליטי לאט לאט מה את באמת רוצה.
קישור מצורף:
עו"ד אורי דניאל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 26, 2010 | 08:45 |
|
|
אני האמת שמעתי כמה ]עמים על סטודנטים שהפסיקו את לימודם באמצע,
יותר נכון פשוט פרשו.
דברים כאלה קורים וזה לגיטימי לגמרי, לא הרבה אנשים יודעים בדיוק מהם רוצים.
איך את יודעת שעו''ד אורי דניאל שינה את דעתו? אני לא מכירה אותו.
קישור מצורף:
עו''ד אורי דניאל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 29, 2010 | 09:38 |
|
|
איזה קטעים. קרה לי אותו דבר רק הפוף.
מאז ומתמיד עניין אותי הנושא של לימודי משפטים ומאז ומתמיד יש לי ביטחון עצמי נמוך. אני ממש ממעיט בערכי.
נורא רציתי להרשם ללימודי תואר ראשון במשפטים אבל פחדתי.
הורי הפעילו עליי לחץ נורא גדול ובסוף נרשמתי. אחרי שהתחלתי בלימודים ראיתי שאני כן יכול להצליח, פגשתי אנשים חדשים והבטחון העצמי שלי עלה ועכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי..
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 26, 2010 | 17:03 |
|
|
אני מכיר מטפלת מעולה היא טיפלה בי מעולה בשעת משבר אומנם היא עושה טיפולים בעזרת רפלקסולוגיה אבל יש לה גישה לאנשים שחבל על הזמן והיא מעבירה גם קורס מודעות עצמית .
קישור מצורף:
רפלקסולוגיה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 29, 2010 | 22:10 |
|
|
אולי תלכי לעבוד וזה ישפר את הרגשותייך את מצב הרוח שלך.. יכול להיות זה בגלל חוסר חיי חברה אני מכיר אנשים שעשו חיפוש עבודה וזה עזר להם מאוד כי הם היו צריכים להתמודד עם ראיונות עבודה והשתלבות עם אנשים במשרד שהם עבדו או בכל דבר אחר..
תנסי מה יש לך להפסיד?
:)
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 11, 2010 | 10:26 |
|
|
אני בטוחה שחששת מלהתחיל משהו חדש, אז רק תדע לך שזה קורה לכל
אחד, כל התחלה היא קשה פשוט צריך להבין שזה משהו זמני עד שמסתגלים למקום,
למערכת,מכירים אנשים חדשים ואז הכל פשוט זורם.
אתה לא צריך לחשוש ולא לרגע ועל אחת כמה וכמה לא להמעיט בערכך כי אתה יותר
מכולם יודע מהן היכולות שלך ומה אתה בדיוק שווה, אם תעריך את עצמך בהתאם
אחרים יעריכו אותך.
קח דוגמא למשל מדמויות מוערצות ומוערכות כמו עו''ד אורי דניאל , שמעון פרס,דן חלוץ
וכדומה...
קישור מצורף:
עו''ד אורי דניאל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 11, 2010 | 12:44 |
|
|
עד כמה ששינויים עלולים להיות מפחידים עד מבעיתים אצל חלקנו אנחנו חייבים לדעת ששינויים זה חלק מהחיים וזה דבר שכדאי שנלמד להתמודד עימו..
זה אולי אף פעם לא יעבור בצורה חלקה לגמרי אבל ייתכן שפחות נפחד מזה..
אני למשל הרגשתי שמיציתי את מקום העבודה הישן שלי אז התחלתי בקטנה לעשות חיפוש עבודה ולהסתכל סביבי מה מציעים והחלטתי עם כל הקושי שבדבר באמת לעזוב את מקום עבודתי ולעבוד למקום אחר.
ואני מאוד מרוצה שהיה לי את האומץ לעשות את זה בסוף למרות שהיו נסיגות וכמעט ויתרתי באיזשהו שלב.
שינויים יכולים להיות לטובתנו גם ובכלל אני מאמינה שהכל זה לטובה ועדיף גם לחשוב כך לדעתי.
קישור מצורף:
חיפוש עבודה
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|